autobiografie (:


și după cum vă spuneam m-am născut ”acasă” în or.Sîngerei,la spital,în sala de naștere ,m-am născut deodată în familie,doctor ginecolo-tăticul meu,moașa-mătușica mea Lenuța și mămica care era în rol de pacientă.Am apărut pe lume în anul lui '90,într-o zi friguroasă de februarie,luni,seara.
Acasă mă aștepta un frate mai mare decît mine cu 4 ani,care din spusele lui mama nu a fost tare încîntat cînd m-a văzut prima dată,cei drept și arătam eu cam prost la vîrsta ceea,cu timpul însă a început să ma iubeasca,chiar a doua zi a încercat să mă hrănească cu torta,mama însă nu l-a lăsat.Și eu Badea te iubesc mult!!!
am crescut și am copilărit mai mult în ograda bunicilor,am avut norocul de cei mai minunați și deoseți bunici.
De cînd mă țin minte am învățat în școala din satul Chișcăreni,satul cel mai drag de pe planeta Pămînt.
Școala primară,gimnaziul și liceul le-am absolvit ”acasă” am avut alături cei mai minunați colegi de clasă alături de care am trăit cele mai frumoase amintiri(jumate din memoria calculatorului e ocupată cu poze și filmulețe făcute cu ei)MI-i dor de voi!!!
Am cunoscut și am avut cei mai de treabă profesori,frumoși la chip și la suflet.Îmi pare rău că așa repede s-au terminat anii de școală(anii care sunt cei mai fumoși)și a trebuit să ne despărțim atunci cînd deabia am început să ne împrietenim și să ne înțelegem unii pe alții.Am avut parte de cea mai înțelegătoare dirigintă,care timp de 8 ani de zile a reușit cu brio să mascheze toate ”nebuniile”noastre astfel încît directorul să nu afle de ele.
De cînd pot merge și mă țin bine pe piciorușe am un tovarăș de drum,care mă susține și mă însoțește peste tot-prietena mea Vicuța.Este cel mai bun prieten,înțelegător,onestă și extraordinar de BUNĂ:) toți cred că suntem verișoare hi hi hi
Marissa este prietena din școală cu care mă rîdeam pîna la orele 16:00,cînd terminat tot lucru ce îl aveam de făcut la Consiliul Local al Copiilor si Tinerilor din Liceu unde activat,și veneam lihnite de foame acasa.uffffîi duc dorul...
și Liduța-varmea cu care,cu toate că e mai mică cu 3 ani decît mine,suntem într-o minte .Ne rîdem și ne nebunim pînă ne dor ”fălcile”.Ele sunt cartea mea de vizita din Moldova:P
Acum sunt studentă anul II la Universitatea ”Ștefan cel Mare”Suceava,specializarea AF
Sinceră să fiu la început uram Suceava,din cauza că îmi doream muult să fiu la Iași,azi am ajuns să o iubesc,datorită străzilor ei curate cu multe-multe flori,luminilor care o face si mai frumoasă și universității în care învăț.
Aici am cunoscut cei mai minunați oameni care mi-au devenit buni prieteni:Ludmila-cretzosul meu,fără de care Suceava și-ar pierde din farmecele ei,deoarece ea e un om minunat,prietenul-unic cu care m-am pornit din MOLDOVA, unic care m-a întîmpinat,Diana,Ștefan,Iulicika,Alexa,Irina,Irina,Irina multe Irine în Suceava:)Valentina,Ines,Marișca,Mircea ,Dima și alte persoane deosebite fără de care căminele C1 și C2 ar părea străine.
Asta a fost pe scurt despre persoanele dragi și apropiate,acum pe scurt despre mine:)
Îmi place să dansez,cu toate că nu prea am tangențe comune cu dansul,cu muzica nici atît,dar uneori îmi terorizez colegile de cameră cu ”talentul” meu muzica.
Admir fluturii și buburuzele și toate insectele inofensive,deoarece sunt simple și frumoase.
Scriu poezii cînd mi-e trist sau mă chinuie muza:)
Îmi place să zambesc și să mă rîd din tot sufletul,cred ca dacă ar conta doar asta,aș fi unicul om nemuritot,dar eu sunt modesta și îmi mai permit și să plînd uneori.
Îmi plac copii(asta am moștenit-o de la mama care e profesoara_profesoară însă nu aș putea să fiu.Stimez și apreciez copii de la orfelinat-sunt cei mai buni copii-ei nu au primit nimi-pe cînd meritau totul!!!
Îmi place să dorm cînd plouă(în genere îmi place să dorm)însă cînd aud stropii de ploaie somnul mi se mare mai dulce și mai relaxant.
Îmi place să călătoresc ,mai ales noapte șă merg în autobuz în orale necunoscute.
Îmi place să merg cu trenul,cu toate că pentru unii acest mijloc de transport este unul obositor,mie îmi place să privesc cu urcă și coboară lumea din el.Odată chiar am avut ocazia sp alerg în uram trenului,a fost vesel...(:
Îmi plac baloanele de săpun,curcubeiele,romanițele și veverițele am impresia că aceste lucruri fac viața noastră mai frumoasă.Admir balerinele și patinajul artistic,ador muzica instrumentală și mirosul de tei primăvara .
Iubesc Moldova și îmi tresare inima cînd aud vorbind despre ea,atunci cînd nu sunt acasă,o iubesc pe mama,fratele ,bunica și tot ce ține de satul meu,iubesc pînă și drumul cu gropile lui cu tot,mai ales atunci cînd vin acasă.
și cam atît,că și asa am scris prea multe :)

1 comentarii:

Lenutaaaaaaa...te iubesc si mi-e dor de tine si de Suceava.... am cea mai buna prietena pe care puteam sa o am :* :* :*

 

Trimiteți un comentariu